Оцінка теми:
  • 0 голос(ів) - 0 у середньому
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Організація охорони на шлагбаумі - Форум ЖК "Авангард" від УкрБуд

(19.02.2018, 16:55)Николай Написав: Иван Вы не внимательно читаете мои предложения или не хотите.

Я уважно читаю Вашу пропозицію. І вона мені подобається, хоч і не ідеальна. Я лиш хочу знайти найкраще рішення для нас.

(19.02.2018, 16:55)Николай Написав: Калитку открывает охранник за принципом домофона и фиксацией в журнале, какая разница где он будет сидеть в будке или в каптерке ОИ ??? Результат будет один!!! Номера кто въезжает фиксируются автоматически камерой!!! Что за БРЕД записывать номера вручную )))).

"Потім, до домофону ще треба підійти, тобто вийти з машини, підійти, подзвонити - це може бути хвилина-дві" - сейчас когда был шлагбаум как люди проезжали ??? Я не предлагал убрать механизм поднесения брелка к столбику "Пропуска".

Зараз ти відкриваєш вікно машини, підходитьв охоронець і робить свою роботу. А тих, кого охоронці вже знали в обличчя, вони і не запитували нічого. Зараз є відмінність - в усіх робітників є брелки. А в доставок різного роду їх не буде. В принципі, Ваша пропозиція теж працюватиме, хоч і не так зручно. Треба з'ясувати, скільки це буде коштувати і запропонувати: камера, яка фіксує обличчя і номери, кнопка, домофон, фіртка і ворота (інакше в фіртці немає смислу, бо можна через шлагбаум легко пройти). В закритій території є ще одни питання - чи ми взагалі маємо право це робити. Це питання до юристів.
Відповідь

Повідомлень у цій темі
RE: Організація охорони на шлагбаумі - від NashIvan - 19.02.2018, 18:16

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1