Оцінка теми:
  • 1 голос(ів) - 5 у середньому
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Встановлення теплолічильників, запуск опалення - Форум ЖК "Авангард" від УкрБуд

Счетчики тепла поставили. Теперь же должен быть какой-то договор, в соответствие с которым жиьлцы будут оплачивать тепло по показаниям? В общем, механизм этот должен быть как-то где-то описан и подписан?
Відповідь
(09.11.2017, 09:12)ayamashev Написав: Счетчики тепла поставили. Теперь же должен быть какой-то договор, в соответствие с которым жиьлцы будут оплачивать тепло по показаниям? В общем, механизм этот должен быть как-то где-то описан и подписан?

Андрію, за словами Олега Івановича при включенні тепла в квартиру, треба, щоб був присутній власник або його представник. Оскільки включать опалення вже наступного тижня, ми все дуже скоро дізнаємось.
Відповідь
Опалення будуть підключати тим, хто вже живе і робить ремонти в першу чергу. Ініціативна Група передала список квартир, які виявили в нашій групі вайберу свою готовність до підключення. І сьогодні з 8 ранку до вечора будуть дзвонити власникам цих квартир і включати опалення для них.

Кого немає в групі вайбер і Ви готові до запуску тепла, дзвоніть напряму в Форвард Київ-Сервіс 11 або напишіть мені номер квартири.
Відповідь
Запуск тепла не був успішним, тож до обзвону власників і запуску тепла в квартири не дійшло.

По інформації з Форвард Київ-Сервіс 11:

Є проблеми по монтажу теплових лічильників. Завтра, 15 листопада, повинні все виправити.
Відповідь
Сьогодні перша ніч з гарячими батареями. Для мене поки що незрозуміло, що сталось і чому не продзвонювали власників квартир. Можливо, потрібно чекати цього сьогодні.

UPDATE Запускають по списку, про котрий я говорив раніше. В списку ~50 квартир. Поки що більшість квартир без тепла. Без представника або власника не запускають, оскільки потрібно впевнитись, що всередині квартири немає підтікань. Тобто потрібно, щоб був в квартирі власник або прораб, який робить ремонт.

Будь ласка, ті, кому вже підключили, відпишіть тут в темі, як все пройшло, чи швидко ця процедура відбувається.
Відповідь
Батареи горячие, Первая Ночь с Центральным Отоплением! С Благодарностью Олегу Ивановичу и его Команде!

Процесс - "логичный", - был в списке, проживаем в Доме с семьей с сентября. Позавчера подкючили все стояки, а вчера после обеда мои дети были дома, пришли с Форвард Київ-Сервиса, - Виталий, Олег Иванович и еще 3 человека из бригады по запуску - Пустили отопление в квартиру, проверили все соединения батарей, спустили воздух и Мы Счастливы!!! Температура в квартире поддерживалась за счет кондиционеров и маслянных батарей (в прошлом месяце пришлось потратиться на электричество). Хотя разница заметная тепло добавилось!!! Желаю ВСЕМ НАМ - ТЕПЛА И УЮТА В НАШИХ КВАРТИРАХ!!! С уважением...
Відповідь
Добрый вечер! Вчера 15 ноября батареи были теплые, сегодня "16 ноября" после обеда очень хорошие! Сейчас 23.00 -проверил стравить воздух - батареи голыми руками не удержишь - кипяток!!! ?
Відповідь
(17.11.2017, 10:52)Виктор Александрович Написав: Добрый вечер! Вчера 15 ноября батареи были теплые, сегодня "16 ноября" после обеда очень хорошие! Сейчас 23.00 -проверил стравить воздух - батареи голыми руками не удержишь - кипяток!!! ?

дивно, а в мене крижані і по ним нічого не тече і ні повітря ні вода не стравлються, хоча більше місяця має бути зовсім інакше, цікаво завдячуючи кому це?
Відповідь
(17.11.2017, 21:01)Alek109 Написав:
(17.11.2017, 10:52)Виктор Александрович Написав: Добрый вечер! Вчера 15 ноября батареи были теплые, сегодня "16 ноября" после обеда очень хорошие! Сейчас 23.00 -проверил стравить воздух - батареи голыми руками не удержишь - кипяток!!! ?

дивно, а в мене крижані і по ним нічого не тече і ні повітря ні вода не стравлються, хоча більше місяця має бути зовсім інакше, цікаво завдячуючи кому це?
Нашому милостивому Форвард Київ-Сервісу і УкрБуду... Куди подітись. Повільно йде підключення тепла. Дуже повільно. Цікаво, скільки квартир за тиждень.
Відповідь
Сам на квартирі рідко буваю, доручив прорабу запуск опалення і дав номер телефону Форвард Київ-Сервіс 11. Недавно робітники відзвонились і сказали, що батареї теплі, отже, черга дійшла й до мене, радує те, що буду платити по лічильниках квартирних, бо багато тепла я не використаю.
Відповідь

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1