Позавчора, 2 березня, був останній день голосування за ОСББ.
Результати голосування:
61,89% - створення і затвердження назви АВАНГАРД 95
60,44% - затвердження статуту
61,37% - затвердження правління
59,92% - надання повноважень мені для реєстрації
Вчора, 3 березня я подав документи на створення ОСББ до державного реєстратора.
А сьогодні, 4 березня - наше ОСББ зареєстровано, з чим я вітаю всіх мешканців будинку!
Тут знаходиться наш статут.
Тут можна подивитись деталі юридичної особи
ВАЖЛИВО! Форвард Київ-Сервіс 11 надалі залишається організацією, яка обслуговує наш будинок і всі договори з Форвард Київ-Сервіс 11 залишаються діяти в повній мірі!
Будь-які зміни в порядку обслуговування будинку будуть прийняті тільки на наступних зборах ОСББ. Але перший необхідний крок ми зробили, з чим я всіх нас ВІТАЮ!
Наступні основні кроки:
Результати голосування:
61,89% - створення і затвердження назви АВАНГАРД 95
60,44% - затвердження статуту
61,37% - затвердження правління
59,92% - надання повноважень мені для реєстрації
Вчора, 3 березня я подав документи на створення ОСББ до державного реєстратора.
А сьогодні, 4 березня - наше ОСББ зареєстровано, з чим я вітаю всіх мешканців будинку!
Тут знаходиться наш статут.
Тут можна подивитись деталі юридичної особи
ВАЖЛИВО! Форвард Київ-Сервіс 11 надалі залишається організацією, яка обслуговує наш будинок і всі договори з Форвард Київ-Сервіс 11 залишаються діяти в повній мірі!
Будь-які зміни в порядку обслуговування будинку будуть прийняті тільки на наступних зборах ОСББ. Але перший необхідний крок ми зробили, з чим я всіх нас ВІТАЮ!
Наступні основні кроки:
- отримання всіх необхідних реквізитів і документів (отримання паперових документів про реєстрацію, рахунок в банку, печатка, статус неприбуткової організації, отримання від ФКС 11 або відновлення всіх документів на будинок).
- підготовка до наступних загальних зборів (розмір внеску, порядок сплати, пошук підрядників і кадрів, підготовка до прийому-передачі будинку від ФКС 11 і багато іншого)