Оцінка теми:
  • 1 голос(ів) - 5 у середньому
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Придомовая парковка, правила въезда-выезда - Форум ЖК "Авангард" від УкрБуд

Написав листа на 1551

Цитата:Доброго дня,

Не можу зареєструватись на вашому сайті, оскільки мій будинок, просп. Голосіївський, 95А, не внесений в вашу базу і в випадаючому списку адрес його немає.

Будь ласка, додайте.

Я б хотів надіслати звернення стосовно паркування біля будинку 95А.

1. Наш будинок 26-поверховий, на 250+ квартир, і через наш двір немає проїзду наскрізь, можна заїхати і виїхати тільки з однієї сторони. З іншої сторони виїзд перекритий воротами, встановленими СЗРУ. Це порушує правила протипожежної безпеки, а також створює мешканцям багато незручностей.

Прошу зробити оцінку дотримання правил протипожежної безпеки і направити в компетентні органи вимогу відкрити проїзд з вул. Героїв Оборони до будинку просп. Голосіївський, 95А.

2. Через той заїзд, яким ми можемо користуватись, до нашого будинку утруднений проїзд крупногабаритного транспорту, що робить затрудненим, а іноді неможливим вивіз сміття. Відбувається це через те, що люди ставлять автівки на проїзді до будинку (позначено на картинці нижче)

У зв'язку з цим прошу переслати компетентним органам моє прохання встановити знак 3.35 (стоянку заборонено) на повороті до нашого будинку (початок позначеної ділянки).

Файл Мініатюри

Відповідь

Повідомлень у цій темі
RE: Придомовая парковка, правила въезда-выезда - від NashIvan - 30.11.2018, 11:47

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1