Оцінка теми:
  • 1 голос(ів) - 5 у середньому
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Придомовая парковка, правила въезда-выезда - Форум ЖК "Авангард" від УкрБуд

(19.09.2017, 22:30)ЮБК Написав: и для временной стоянки жильцов дома. 
Жильцы к дому могут подъехать и оставить машину на парковке на время (15, 20 или 30минут).  Как отслеживать это время и надо ли, пока неизвестно, станет ясно когда машин станет много.
Я вважаю, що ось це потрібно викреслити. Якщо ми дозволимо "тимчасову стоянку", кожен з 200 сусідів захоче "тимчасово" постояти і цього досить, щоб перевантажити парковку.

(19.09.2017, 22:30)ЮБК Написав: 2. Выездная дорога после шлагбаума:
Поставить вдоль забора полусферы или просто поставить знак Стоянка запрещена, т.е. сделать дорожку свободной от машин.
Цей пукнт абсолютно підтримую. Поставити знак. Якщо не буде допомагати - поставити напівсфери. Якщо буде так як на фото - буде круто. Але знак треба поставити на самому повороті. Там не потрібно щоб були машини. У випадку, якщо охорона не пропускає машину, потрібно, щоб було місце для цієї машини, щоб не було каруселів, якщо ззаду машина вже піджимає. Там повинен бути абсолютно вільний широкий проїзд.

(19.09.2017, 22:30)ЮБК Написав: 3. Закономерный вопрос - где парковаться? Простого ответа нет)  Будем узнавать такую возможность цивилизованной парковки у соседей.
Пишите, пожалуйста, Ваши мнения, претензии, предложения по организации движения и парковке!
На рисунку

Червоним - там де люди будуть паркуватись в заборонених місцях і я категорично проти. Потрібно захищати тротуари напівсферами. Чому? Тому що інакше мами з колясками будуть ходити на ВДНГ по дорогах разом з машинами.
Зеленим - зона, де можна паркуватись і в принципі нікому не заважатимуть.
Жовтий - там де я проти парковки і ми точно можемо там все зробити по своєму.
Треба домовитись з автосалоном, чи можна в них зробити стоянку за гроші. Стандартна ціна 20-30 грн/добу. Для власника авто вийде до 600 грн на місяць і це невеликі гроші. Окреме питання - чи можна до них зробити заїзд не тільки з Героїв Оборони. Але якщо в нас буде прохід до Героїв, то це буде необов'язково.

Плюс є вулиця біля "Загреба", де теж немало наших сусідів будуть лишати машини.

Особисто для мене найкращий варіант - домовитись з автомайстернею чи автосалоном і паркуватись в них за гроші. Будь ласка, хто має зв'язок з ними, відпишіть, чи це можливо.
Відповідь

Повідомлень у цій темі
RE: Придомовая парковка, правила въезда-выезда - від NashIvan - 20.09.2017, 09:38

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1