(19.09.2017, 22:30)ЮБК Написав: и для временной стоянки жильцов дома.Я вважаю, що ось це потрібно викреслити. Якщо ми дозволимо "тимчасову стоянку", кожен з 200 сусідів захоче "тимчасово" постояти і цього досить, щоб перевантажити парковку.
Жильцы к дому могут подъехать и оставить машину на парковке на время (15, 20 или 30минут). Как отслеживать это время и надо ли, пока неизвестно, станет ясно когда машин станет много.
(19.09.2017, 22:30)ЮБК Написав: 2. Выездная дорога после шлагбаума:Цей пукнт абсолютно підтримую. Поставити знак. Якщо не буде допомагати - поставити напівсфери. Якщо буде так як на фото - буде круто. Але знак треба поставити на самому повороті. Там не потрібно щоб були машини. У випадку, якщо охорона не пропускає машину, потрібно, щоб було місце для цієї машини, щоб не було каруселів, якщо ззаду машина вже піджимає. Там повинен бути абсолютно вільний широкий проїзд.
Поставить вдоль забора полусферы или просто поставить знак Стоянка запрещена, т.е. сделать дорожку свободной от машин.
(19.09.2017, 22:30)ЮБК Написав: 3. Закономерный вопрос - где парковаться? Простого ответа нет) Будем узнавать такую возможность цивилизованной парковки у соседей.На рисунку
Пишите, пожалуйста, Ваши мнения, претензии, предложения по организации движения и парковке!
Червоним - там де люди будуть паркуватись в заборонених місцях і я категорично проти. Потрібно захищати тротуари напівсферами. Чому? Тому що інакше мами з колясками будуть ходити на ВДНГ по дорогах разом з машинами.
Зеленим - зона, де можна паркуватись і в принципі нікому не заважатимуть.
Жовтий - там де я проти парковки і ми точно можемо там все зробити по своєму.
Треба домовитись з автосалоном, чи можна в них зробити стоянку за гроші. Стандартна ціна 20-30 грн/добу. Для власника авто вийде до 600 грн на місяць і це невеликі гроші. Окреме питання - чи можна до них зробити заїзд не тільки з Героїв Оборони. Але якщо в нас буде прохід до Героїв, то це буде необов'язково.
Плюс є вулиця біля "Загреба", де теж немало наших сусідів будуть лишати машини.
Особисто для мене найкращий варіант - домовитись з автомайстернею чи автосалоном і паркуватись в них за гроші. Будь ласка, хто має зв'язок з ними, відпишіть, чи це можливо.